luotettavat

yhteistyökumppanit

Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten yritysten ja erilaisten asiantuntijaorganisaatioiden kanssa pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisempia tuotteita ja laajempia palvelukokonaisuuksia. Seuraavassa on lueteltu tärkeimpiä toimintaamme tukevia kumppanuuksiamme.

Apix messaging OY

Apix Messaging Oy on kotimainen verkkolasku-operaattori. Yhdessä Apixin kanssa Tietohippu tarjoaa monipuoliset ja kustannustehokkaat verkkolaskuratkaisut sekä osto- että myyntilaskujen välittämiseen.

Koneyrittäjät RY

Koneyrittäjät ry on energia-, maarakennus- ja metsäalan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö. Pitkäaikaisen yhteistön myötä useimmista Tietohipun tuotteista myönnetään Koneyrittäjien jäsenyrityksille jäsenalennus.

Tilisuunta OY

Tilisuunta Oy tuottaa tilitoimistopalveluita pk-yrityksille ja yhdistyksille. Tilisuunta tarjoaa myös Tietohipun tuotteiden kanssa yhteensopivat ratkaisut ja käytännöt mm. palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.

Suomen yrittäjät RY

Suomen Yrittäjät on Suomen suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen elinkeinoelämän järjestö, joka haluaa parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tietohippu Oy on pitkäaikainen Kajaanin Yrittäjät ry:n jäsenyritys.