Suunnittelutoimistot

Tarjoamme suunnittelutoimistoille monipuolisen ALISA-projektihallintaohjelmiston lisäoptioineen.

ALISA on kehitetty yhdessä Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry:n, Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry:n, Rakennustietosäätiö RTS:n kanssa.

Alisa

ALISA-projektinhallintaohjelmisto soveltuu kaikille rakennussuunnittelualoille, kuten arkkitehtisuunnitteluun, pääsuunnittelijapalveluun, rakennuttajapalveluun, rakennesuunnitteluun, geosuunnitteluun, LVI- ja rakennusautomaatiosuunnitteluun, sähkösuunnitteluun, sisustussuunnitteluun, infrasuunnitteluun sekä teollisuussuunnitteluun.

ALISA-ohjelman perusversio sisältää mm. suunnittelutoimiston projektinhallinnan, työajan ja kuluseurannan, budjetoinnin, kuormitusseurannan ja raportoinnin. ALISAn perusversiolla voit myös hallita projektien laskutuksen joko tuntilaskutuksena tai maksueräluettelon pohjalta.

ALISAn lisäoptioina on saatavissa Laskutus, e-Laskutus, Palkanlaskenta ja Selainkirjaus, jotka toimivat saumattomasti yhdessä ALISAn perusversion kanssa.

ALISA-ohjelma tarjoaa rajapinnan APIX Messaging Oy:n verkkolaskupalveluihin sekä myynti- että ostolaskujen osalta. Erityisesti mahdollisuus lähettää myyntilaskujen mukana tuntierittelyt ja muut raportit, sekä laskun kuva ovat suunnittelutoimistojen toiminnassa tärkeitä ominaisuuksia. Voit lukea lisätietoja ALISA-ohjelmasta tuotesivustolta www.alisa.fi