PalkkaLastu

Palkanlaskentaohjelma koneyrityksille

PalkkaLastu

PalkkaLastu on erityisesti konealan yrityksille kehitetty palkanlaskentaohjelma, jolla voit laskea työntekijöiden palkat erityispiirteineen. Ohjelman avulla ylitöiden, juhlapyhien, lomien ja erityistilanteiden palkat on helppo laskea oikein. Ohjelmasta on suora rajapinta tulorekisteriin, jonka kautta tarvittavat tiedot lähetetään mm. verohallinnolle ja vakuutusyhtiöille.

PalkkaLastun erityisvahvuus on konealojen työehtosopimusten (TES) mukaiset laskentaperusteet, jotka helpottavat palkanlaskentaa huomattavasti. Ohjelmaan on tallennettu valmiiksi Maarakennusalan, Kuorma-autoalan, Metsäkonealan sekä Turvetuotantoalan työehtosopimusten mukaiset laskentasäännöt.

Yhteistyökumppanimme Koneyrittäjät ry on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, joka kokoaa koneyrittäjät yhteistoimintaan jäsenkunnan toimintaedellytyksien parantamiseksi. Koneyrittäjät ry on osallistunut Palkkalastun kehittämiseen ja liiton jäsenyritykset voivat hankkia PalkkaLastun jäsenetuhintaan.

Jos toimit yrittäjänä PalkkaLastun tukemilla toimialoilla, mutta et halua tehdä palkanlaskentaa itse, voit kääntyä PalkkaLastua käyttävien tilitoimistojen puoleen. Muun muassa yhteistyökumppanimme Tilisuunta Oy tarjoaa erityisesti koneurakointiyrityksille räätälöityä ulkoistettua palkanlaskentapalvelua, joka toteutetaan asiantuntevasti PalkkaLastu-ohjelman avulla.

Palkkalastun toiminnan taustalla toimivat seuraavat tiedot:

Palkalastu sisältää seuraavat palkanlaskennan perustoiminnot:

Lisäksi Palkkalastu sisältää seuraavat palkanlaskentaan kuuluvat lisätoiminnot:

Ohjelmasta saa lisäksi seuraavat tulosteet ja ilmoitukset:

Palkat

Työaikalaskelmat

Palkkailmoitukset

Lisätietoa ja mm. ilmaisen kokeiluversion PalkkaLastusta löydät ohjelman tuotesivustolta www.palkkalastu.fi